h1

Lehdistötiedoite 11.3.2007

11 maaliskuun, 2007

GRAND THEFT AUTO siirtyy kesä-Suomeen

”Grand Theft Auto –pelisarja on ollut ahkerasti fanien modailun kohteena. GTA-pelien pc-versioihin on luotu yksi jos toinenkin muunnos verkkopelilaajennuksista lähtien. GTA: San Andreasilla on kunnia olla ensimmäinen GTA, jossa kruisaillaan kesäisissä Suomen maisemissa.

GTA Finland on San Andreasin pohjalle työstettävä moninpelimodifikaatio, joka sijoittuu kesähelteiseen Keski-Suomeen keskelle 1990-lukua. Suomi-maisemien ohella modi tuo muassaan myös läjäpäin uusia ajoneuvoja sekä lokalisoidun aselistan. Pelin vanhojen radiokanavien lisäksi radionsa voi ruuvata viidelle uudelle kanavalle.” -Lainaus, PC-Pelaaja (nro.29/maaliskuu 2007)

Levy-yhtiöt ja artistit tiiviisti mukana

Modin tiimi on solminut kuluneiden kuukauksien aikana uusia yhteistyösopimuksia Scandinavian A1 Music OY, Tuhma Records, Subtraxx & Danceteria Music sekä Artist Anonymous levy-yhtiöiden kanssa. Levyttäneisiin yhteisiin kuuluu muun muassa Elephant Bell, IronSphere, Downfall, Airhead, Mind of Doll sekä Kemmuru. Levy-yhtiö Elements Music OY tulee olemaan tulevaisuudessa aktiivisesti mukana modissa. Radiokanaville onkin luvassa uusia yhteitä kuten Calf, The Conquistadors, Poor Seamus, Takida, Frail sekä Stella.

Teosto-vapaita yhtyeitä on myös nyt entistäkin enemmän mukana. Uusista yhtyeistä siis mainittakoon Burden A.D, Vanguard, Absessi, Conspiracy sekä Constantine. GTA Finland on saanut myös aivan oman tunnusmusiikin. Madventures tv-ohjelman taustatekijöistä tunnettu, Antti Viitamäki on säveltänyt modille oman uniikin tunnusmusiikin. Viitamäki luo myös aivan uutta musiikkia modin tuleville radiokanaville.

Pelialueen toteutus käynnistyy

Modissa näkyvät ajoneuvot ja aseet ovat kaikki pääosin mallinnettu, käännetty ja testattu toimiviksi. Moditiimi siirtyykin nyt tulevien kuukauksien aikana pääpiirteittäin pelialueen luomiseen ja sen tuomiin haasteisiin. Kevään aikana fanit pääsevät seuraamaan tarkemmin pelialueen kehittymistä ja näkemään minkälaisia nähtävyyksiä loppuvuodesta on luvassa.

Radiokanavat pääsevät vauhtiin

Radiokanavissa esiintyvät yhtyeet ja artistit alkavat olla pikkuhiljaa kerättyinä. Varsinaiset työt radioiden parissa aloitetaan nyt keväällä ja demoja sekä tarkempaa tietoa niistä tullaan vielä kuulemaan tulevan kesän ja syksyn välisenä aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: