h1

Lehdistötiedoite 19.01.2007

19 tammikuun, 2007

Vuoden 2007 Media Info

GTA Finland projekti edistyy vaihe kerrallaan ja kesä-syksy välillä onkin jotain isompaa ja näyttävämpää luvassa. Musiikkitarjonta kasvaa jatkuvasti ja tämän johdosta modissa tullaan näkemään paljon eri yhtyeitä ja artisteja. Suurin osa ovat teostovapaita artisteja, mutta mukaan mahtuu myös kourallinen määrä kaupallisia yhtyeitä, joista mainittakoon mm Children of Bodom, Nightwish, Sonata Arctica, Stella ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Modia työstävä tiimi on kuluneen vuodenvaihteen aikana solminut useita suuria sopimuksia koskien modin radioihin tulevia musiikkeja. Sopimuksia on tehty mm. Spinefarm Records, Elements Music OY, sekä Tuotantoyhtiö Energian kanssa. Energia Production OY:n kanssa aloitettu yhteistyö tuo modiin aivan uudenlaista ulottuvuutta. Modissa tullaan siis näkemään mm. Star Wreck aiheista materiaalia.

GTA Finland: Media Info 2007 (website)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: